Make your own free website on Tripod.com
 
 
 
Baška Voda
Udaljenost 4 km (5 min autom)
Susjedno mjesto ima kao i Brela oko 1500 stanovnika, ali koncentrirano oko centra. Zato je ugostiteljska, trgovačka i zabavna ponuda još intenzivnija. Tu je mala tržnica za voće i povrće, dvije mesnice, pekara, suvenirnice i nekoliko samoposluga.
MAKARSKA
Udaljenost 15 km (cca. 15 min autom)
Stanovnika 13,000
Najveće mjesto u ovom području. Prekrasno šetalište, ugostiteljski i zabavni sadržaji vrlo su pogodni za večernji izlazak. 

Poznati Malakološki muzej u franjevačkom samostanu raspolaže prekrasnom zbirkom školjki iz svjetskih mora.

 


OMIŠ
Udaljenost 18 km (20 min)
Stari gusarski grad smješten na ušću Cetine koja k moru stiže kroz predivan kanjon. Od Omiša vode čamci kroz mirni dio rijeke do izletišta s restoranima u kojima možete uživati u morskim i rječnim specijalitetima, a za odvažnije se na bržem dijelu rijeke organizira i rafting duljine oko 16 km.

 


Cetina Rafting
DUBROVNIK
Udaljenost 170 km (2,5-3 sata)
Nepotrebno je isticati sve ljepote Dubrovnika.
Jednodnevni izlet omogućiti će vam da prošetate srednjevjekovnim zidinama i Stradunom, te posjetite najvažnije znamenitosti..
 
 
 
SPLIT
Udaljenost 45 km (45 min)

 

    
 
 
TROGIR
Udaljenost 70 km (1 sat)
Trogir grad kamena i umjetnosti. Povijesna jezgra Trogira predstavlja najbolje sačuvanu romaničko-gotičku cjelinu, ne samo na Jadranu već i u istočnom dijelu Europe.Unutar srednjovjekovne gradske jezgre opasane zidinama, sa sačuvanim kaštelom i kulom, ističe se niz kuća i palača iz doba romanike, gotike, renesanse i baroka. Najmonumentalnija građevina Trogira je crkva sv. Lovrijenca. Glavni, zapadni portal remek-djelo majstora Radovana, najznačajnije je djelo romaničko-gotičkog stila u nas.